Καρυπίδης: «Σκέφτηκα να φύγω»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης τόνισε ότι μετά το ματς με την Λαμία σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον Άρη στην συνέντευξη Τύπου.

Καρυπίδης: «Σκέφτηκα να φύγω»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης τόνισε ότι μετά το ματς με την Λαμία σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον Άρη στην συνέντευξη Τύπου.

Στην αποκάλυψη ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί από την προεδρία του Άρη μετά από το ματς με την Λαμία προέβη Θοδωρής Καρυπίδης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Δείτε όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων»:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη. Δεν συνηθίζω να κάνω δημόσια τοποθετήσεις, ήρθε όμως η στγιγμή. Ηθελα και έπρεπε να μιλήσουμε στον κόσμο του Αρη και να εκφράσω κάποιες απορίες που έχω και γίνονται και δεν μπορω να καταλάβω το γιατί. Παίζουμε 17 αγωνιστικές και είμαστε μέσα στον στόχο μας. Ξεκίνησε καλά δημιουργήσαμε προσδοκίες, στη συνέχεια κάναμε αγωνιστικη «κοιλιά», δε θα μπω σε λεπτομέρειες να πω πως ήμασταν άτυχοι, απλώς δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε και δεν πήγε όπως θα περιμέναμε η ιστορία. Ακόμα και έτσι είμαστε 5οι μαζί με τη Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό και είμαστε εντός στόχου. Παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή. Υπάρχει γκρίνια, στεναχώρια σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας αντί να φοβούνται οι αντίπαλοι υπάρχει πίεση στους παίκτες στον προπονητή μας.

Βρίζουνε τον τεχνικό διευθυντή, εμένα, τους παίκτες. Αυτό με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία. Το είδα από το εξωτερικό και δεν πίστευα σε αυτό που βλέπω. Στο 92′ πανηγυρίζαμε στο 95′ βρίζαμε όποιον βρίσκαμε. Αντί να έρχονται οι αντίπαλοι στην έδρα μας και να έχουν την πίεση, μπαίνουν οι παίκτες μας και δεν έχουν ψυχολογία. Μιλάω μαζί τους και όλοι είναι στρεσαρισμένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δημιουργείται αυτή η εσωστρέφεια και ποιοι την καλλιεργούν. Είδατε που έφτασε ο Αρης; Επαιζε στη Κρύα Βρύση, στο Κοκκινόχωμα και στο Σουφλί.

Πονέσαμε για τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Πιο πολύ πόνεσα εγώ. Με τον Κούπερ αποκλείστηκε στα Τρίκαλα, με τον Ογιος στη Νίκη Βολου δεν υπήρχε αυτή η παράνοια. Εκπλήσσομαι με όσα γίνονται. Εχω σκύψει το κεφάλι ειμαι τέσσερα χρονια εδώ μπήκα μπροστά όταν δεν υπηρχε Αρης. Καταλάβαινα τα πάντα. Είχα μηδέν στήριξη στη Β’ Εθνικη. Κάναμε και λάθη, είδαμε τι είναι το σωστό και σήμερα είμαστε εδώ και είμαστε πολύ καλά. Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε εχθροί; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θέλω τον κόσμο στο γήπεδο. Οχι στο ίντερνετ μόνο και να κρίνουν. Ας μας κρίνουν, κάναμε λάθη, πήραμε παίκτες.

Ο Ερέρα ήταν δική μου επιλογή, τον βρήκα στην Πορτογαλία. Δούλεψε εδώ επιλέξαμε κάποιους παίκτες, κάποιοι βγήκαν, κάποιοι όχι. Μου λέγανε να μην ανεβάσω τον πήχη. Εγώ έκανα σχεδιασμό για Ευρώπη. Θα μπορούσα να κάνω μπάτζετ με 1,2 εκ. ευρώ και να είμαστε ηθοποιοί. Πήραμε παίκτες ακριβούς, ικανούς με στόχο Ευρώπης. Εγώ και στις χαρές ήξερα πως πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Θα έρθουν και κακές ημέρες. Η εσωστρέφεια αυτή που υπήρχε πρέπει να τελειώσει. Εγώ δεν ήμουν Αρης, έγινα Αρης πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους.

Πονάω για την ομάδα. Και θα φύγω όταν το θέλω εγώ, όχι όταν με διώξουνε. Σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω μετά το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία γιατί δεν αξίζω αυτή την αχαριστία, την απαξίωση αυτή. Ο Αρης είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη. Πηγαίναμε να πάρουμε πάικτη και έλεγαν δεν ερχόμαστε δεν πληρώνετε. Εχουμε οικονομική υγεία, μας λείπει η ψυχολογία. Δεν έχουν οι παίκτες μας αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος να κανει το αυτονόητο, να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Να στηρίξουν την προσπάθεια. Επτά παιχνίδια έχουμε στην έδρα μας. Να δείξουμε τη δύναμή μας και να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουνε στον στόχο. Ο Αρης στις καλές εποχές, με τα τρελά μπάτζετ, το 2011-2012 είχε 12 βαθμούς στην 15η θέση, το 2012-2013 στην 13η θέση και στο 2013-2014 στην 8η θέση. Ολα ξεκίνησαν από την ημέρα που έφυγε ο Ερέρα. Γι αυτό και δε μίλησα ποτέ για τον Ερέρα. Δεν είμαστε τρελοί που τον διώξαμε. Τι θέλαμε το κακό της ομάδας; Την απόφαση για να φύγει δεν την πήρε ο Διαμαντόπουλος μόνος του; Είχαμε εντοπίσει πολλά προβλήματα. Δεν βελτιώθηκε τίποτα. Κάναμε το ξεκίνημα το καλό και αυτό κάλυψε τις αδυναμίες μας.

Εμείς τις ξέραμε, γνωρίζαμε τα προβλήματα. Και το εντόπισα στην Ολλανδία όταν πήγα. Συζητήσαμε, είπε πως θα διοθρώσει πράγματα. Δεν έφυγε γιατί έχασε τα ντέρμπι. Δεν μπορούσε να αλλάξει αποτέλεσμα όταν στράβωνε, έκανε τρεις αλλαγές μαζί στο 83′ στα Γιάννινα. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πέντε παίκτες είπανε ότι δεν κάνουμε τίποτα στην προπόνηση, καμία ανάλυση, τίποτα. Επρεπε να αλλάξουμε προπονητή. Και το κάναμε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά που ήρθε ο Παντελίδης κάναμε επιλογή με Ελληνα τεχνικό που ήξερε το πρωτάθλημα, τις ομάδες. Ο ξένος θα ήθελε χρονο. Δεν είχε δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, όμως έχει γνώσεις. Δεν τον αγκαλιάσαμε, Ηρθε και τον βρίζαμε, τον αμφισβητούσαμε και αισθάνονταν ανεπιθύμητος.

Βρίζαμε τον Διαμαντόπουλο είναι επιλογή δική μου ξέρει από παίκτες έχει επαφές με μεγάλα γραφεία μάνατζερ. Ακούω για χαρτάκια και ιστορίες και ότι επιλέγει ποιοι θα παίξουν. Αυτά είναι για να γελάς. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνει κανείς. Αυτά τα βγάζανε οι παίκτες που δεν παίζανε. Σας πληροφορώ πως δεν φταίει ο Διαμαντόπουλος για το ποιοι δεν παίζουνε. Ο Αρης είχε το χειρότερο όνομα στην Ευρωπη.

Φεσι όλοι οι μάνατζερ. Μπήκε μπροστά για να έρθουν παίκτες. Γιατί τον χτυπάμε; Φταίει για τον Ερέρα; Δεν φταίει. Ηταν συλλογική απόφαση για το καλό του συλλόγου. Ερχονταν οι παίκτες και έλεγαν πως δεν κάνει ανάλυση. Δεν ήξεραν τον αντίπαλο. Οι ξένοι δεν ήξεραν ποιον θα αντιμετωπίσουν; Δεν έδειχνε βίντεο. Δεν έχω κάτι μαζί του με έχει ενοχλήσει όμως το θέμα του Γκαρσία.

Τον πιέζει να φύγει. Γίναμε κώ@@ς με τον μάνατέρ του και την ομάδα εξαιτίας του. Σταματήστε το θέμα με τον Ερέρα. Τι να κάνει ο Παντελίδης όταν με τον Παναθηναϊκό κάναμε το καλύτερο μας ημίχρονο με πόσες τελικές και σε μια κακή στιγμή ο Σιώπης κάνει πέναλτι; Φταίει ο Παντελίδης; Τι να κάνει; Το θέαμα που βλέπω στην ομάδα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να κερδίζω και να μην παίζουμε μπάλα, από το να παίζουμε και να χάνουμε. Χάσαμε με τα Γιάννινα, με τον Πανιώνιο, αλλά ψάχνουμε λύσεις. Τραυματίστηκε ο Γκάμα, ένας παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα.

Ο Σιώπης, ο Γιουνές, ο Βέλεθ, θλάση τέταρτη φορά. Το γήπεδο ήταν τραγικό δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Είναι θέμα της Λίγκας, ας το λύσουνε. Τους ψάχναμε, αλλά δνε τους βρίσκαε. Να βρούνε λύση ο Γκαγκάτσης και ο Μπαταγιάνης. Εκεί παλεύειες δεν παίζεις. Κάποιοι δημοσιογράφοι δημιουργούν εσωστρέφεια και την καλλιεργούν. άποιοι μου ζήτησαν ρουσφέτια. Εγώ δεν τα έκανα και με «λασπώνουνε». Λένε και γράφουνε πως δεν υπάρχει οργάνωση.

Σε ένα χρόνο κάνουμε προσπάθεια να οργανώουμ την ΠΑΕ. Στην επικοινωνία είμαστε πλήρης. Υστερούμε στο εμπορικό, κάναμε μια πρόσληψη θα ανακοινωθεί και ασχοληθεί με τις συμφωνίες και τους χορηγούς. Το ότι δεν υπήρχαν χορηγοί έχει να κάνει με την αμφισβήτηση της απουσίας της ομάδας. Οταν ξεκινήσαμε καλά οι χοργοί μας έπαιρναν μόνοι τους. Ο σύλλογος χάθηκε από τον χάρτη τα προηγούμενα χρόνια. Προσπαθούμε να το επαναφέρουμε. Θέλει υπομονή. Εγώ κάνω ότι περνάει από το χέρι μου στο θέμα του γηπέδου. Να μιλήσω για το ρύσιο διαλλυμένο.

Κάναμε επένδυση να προπονηθεί η ομάδα κια να ναι ανθρώπινο θέλει δουλειά, πολλά λεφτά. Προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Το γήπεδο διαλλυμένο δεν φταίει ο Ερασιτέχνης κάναμε το χόρτο. 530.000 ευρώ κόστισε. Με τη Λάρισα στο φιλικο θα μας τρώγανε. Βλέπετε την εικόνα του. Φτιάξαμε τις σουίτες, τις τουαλέτες. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα σε μία χρονιά. Ξέρω τα προβλήματα. Βγήκε το πλάνο και θα φτιαχτούν όλα.

Βάλαμε τα τουρνικέ. Δεν υπήρχαν. Το γήπεδο δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Δεν είχε καν άδεια. Ούτε κάμερες. Τα βρήκα αυτά στον έλεγχο που έγινε. αναθέσαμε σε τεχνικό γραφείο να τρέξει το θέμα της άδειας και να δούμε τι ανάπλαση μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να το σκεπάσουμε και να κάνουμε μία κερκίδα ακόμα. Σε δύο μήνες μάξιμουν θα έχουμε τα σχέδια για το πως θα γίνει. Αυτό σε τρία στάδια. Δεν μπορεί να γίνει όλο αμέσως. Εχουμε προσλάβει εταιρεία που έχει αναλάβει την ομαλή λειτουργία του γηπέδου.

Υπάρχει μία πίεση και λέγονται διάφορα πως καθυστερήσαμε να κάνουμε μεταγραφές. Ο γενάρης είναι δύσκολος μήνας για να βρεις παίκτες που θέλεις να κάνουνε τη διαφορά. Καταρχάς ξέραμε πως θα τραυματιστούν τόσοι παίκτες; Πήραμε 18 όσοι έφυγαν ήταν επιλογή μας. Ξέραμε τις ελλείψεις μας. Δεν θα πάρουμε παίκτες μόνο για να πάρουμε. Πήραμε τον Τόσνο, τον Κόρχουτ που πήγε καλά, θα βοηθήσει πολύ και θα κάνουμε αύριο δύο μεταγραφές ακόμα. Δύο καλοί παίκτες. Ψάχνουμε. Εχουμε τέσσερις σκάουτερ που βλέπουν παίκτες. Προσπαθούμε να επιλέξουμε τους καλύτερους. Υπάρχουν δυσκολίες όμως, κάποιοι δεν είναι ελεύθεροι. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές. Θα πάρουμε και επιθετικό.

Κλείνοντας θέλω να ξαναπώ πως έχουμε ανάγκη τον κόσμο. Ελάτε στηρίξτε την ομάδα και θα βγούμε κερδισμένοι.

Για τον Διαμαντόπουλο και τις αντιδράσεις: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για τον Διαμαντόπουλο. Εχω προσωπική άποψη για το ήθος του. Μετανιώνω για τον σχεδιασμό, όμως είχε ήδη ξεκινήσει και μπήκε προς τη μέση του σχεδιασμού. Η βοήθειά του ήταν πολύ μεγάλη.

Για τις ευθύνες του και ποιες είναι και αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του: «Δεν θέλουν έναν Αρη δυνατό. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, αλλά δεν είναι λογική αυτή η αντίδραση. Είναι παράνοια. Θεωρείται λογικό στο 89′ να φωνάζεις να μπει γκολ. Στο 91′ να πανηυρίζεις και στο 95′ να βρίζεις; Ημουν στη Λεοφώρο με την ΑΕΛ, με τον Αλαφούζο να μην υπάρχει και είναι ο Ουζουνίδης με τον Διαμαντόπουλο. Βάζει γκολ ο Χίλιεμαρκ και θα έπεφτε το γήπεδο από τους πανηγυρισμούς. Σε ένα Παναθηναικό που παραπαίει. Λέω την πικρία μου, δε τα βάζω με τον κόσμο. Εχω κάνει λάθη, και συνεχίζω. Κάποιοι παίκτες βγήκαν κάποιοι όχι. Ματώνω. Πληρώνω. Δεν έχω ασχοληθεί με τις ακαδημίες. Συζητάμε με τον Αγγελο Χαριστέα να δούμε να δουλέψουμε. Εκανα κουβέντα μαζί του, πιστεύω στη δυναμική του, στην τεχνογνωσία του. Ζήτησα να ρθει να αναλάβει τις ακαδημίες. Προσπαθώ να βρω τις αδυναμίες μου. Να στελεχώσουμε την ΠΑΕ. Προσπαθώ να βρω τους καλύτερους για να δουλέψει σωστά».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος στήριξε στην αρχή πολύ την προσπάθεια. Το θέμα δεν είναι αν θα έρθουν στο γήπεδο ή όχι. Πολλοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Είπαμε πως αυτοί που έρχονται να στηρίζουν. Να έρθουν οι ψύχραιμοι που δεν θα βρίζουν την ομάδα. Αυτοί που θα δώσουν ώθηση. Δεν ζητάω 20.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Ζητάω βοήθεια, στήριξη».

Για τον Ερέρα και το πρόβλημα που εντόπισε στην προετοιμασία και γιατί δεν τον έδιωξε από τότε: «Ο Ερέρα είχε αδυναμίες. Συζητήσαμε και είπε πως θα τα δουλέψει και θα διορθωθούν. Πέρασε ο καιρός η ομάδα κέρδιζε και υπήρχ γκρίνια. Δεν δούλευε σωστά. Ερχονται παίκτες και λένε δεν δουλεύουμε, επιθετικά κάνουμε ότι μας κατέβει. Κάντε κάτι. Θα πέφτει η απόδοσή μας. Δεν υπήρχε φυσική κατάσταση. Ο Ερέρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ήθελε να φύγει. Αιτία ήταν μια κουβέντα μας, για το θέμα της ανάλυσης. Δεν δεχόταν καν αναλυτή. Με πίεση τον δέχτηκε».

Για την εικόνα της ομάδας, τις μεταγραφές και τον Παντελίδη: «Ερχονται παίκτες που θα βοηθήσουν. Δεν μου αρέσει η εικόνα της ομάδας. Ο Παντελίδης δεν φταίει, ανέφερα παραδείγματα. Για κάποια ηλίθια λάθη στον Ατρόμητο. Ξαφνικά οι καλοί παίκτες δεν είναι καλοί; Ρωτάω τους παίκτες. Βλέπω βελτίωση και είμαι βέβαιος πως θα έρθουν αποτελέσματα».

Για τα λεφτά που έβαλε όλα αυτά τα χρόνια και το αν ο Αρης χρωστάει: «Καταστροφή. 1.300.000 στη Γ’ Εθνική από το άγχος και την τρέλα μη γίνει καμία στραβή. αυτονόητα τα κάναμε εμείς. Πήραμε παίκτες Σούπερ Λιγκ και παίζανε στην ΑΠΕ Λαγκαδά και το Σουφλί. Χωριά που δεν θα ξαναπάω στη ζωή μου. Από το άγχος μην γίνει στραβή. Εσοδα, αφήστε το καλύτερα. Β’ Εθνική. Πάλι τα ίδια. Αγοράζαμε παίκτες και κάποιοι ομάδες. Δεν το ήξερα πως γίνεται. Είδα τις αδυναμίες μας. Κατάλαβα τι δεν κάναμε. Προνοήσαμε κάποια θέματα και ήμασταν πιο σοβαροί, ανεβήκαμε και είμαστε εδώ. Εχουμε μεγάλο μπάτζετ. 1.500.000 μόνο οι εγκαταστάσεις στοίχισαν. Καταλαβαίνω το οικονομικό πρόβλημα του κόσμου. Δεν ζω στο Παρίσι. Τα οικονομικά δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, ξέρετα τα νούμερα πόσο μέσα είμαστε. Ο Αρης είναι συνεπής σε όλα, είναι υγιέστατος.

Εγώ δεν είμαι διαχειριστής. Βάζω τα λεφτά μου κάθε μήνα. Πρέπει να γίνει πάλη ΑΜΚ. Πληρώνω και περσινές αμαρτίες. Γιατί στην πρώτη χρονιά της Β’ Εθνικής είχαμε μπάτζετ τεράστιο. Ντρέπομαι να το πω ακόμα το ποσό. Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα, τι να πω. Ας λένε. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει θέμα. Η δική μου εταιρεία βάζει λεφτά για την φανέλα. Ξέρετε τι ζημιές έχω πάθει με την ιστορία του Μαρινόπουλου. Ημουν στη Κίνα και προσπαθώ να βάλω και τον Αρη μέσα, δείχνω τον κόσμο, την ιστορία για να φέρω χορηγούς. Και σήμερα που μιλάμε είναι όλοι πληρωμένοι και στις 30/6 που είναι η τελευταία δόση πάλι θα είναι όλοι πληρωμένοι. Ο Αρης θα είναι υγιέσταστος, δεν θα χρεωθεί».

Για το αν σκοπεύει να παραχωρήσει τις μετοχές: «Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από εμένα είμαι ανοικτός. Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας. Που είναι οι επενδυτές που λένε; Δεν με ενόχλησε κανένας».

Για το ταξίδι του στη Κίνα και τις εξελίξεις αυτού σε επιχειρηματικό επίπεδο: «Το ταξίδι στη Κίνα ήταν για επαγγελματικούς λόγους. Είχαμε τα εγκαίνια μιας Εκθεσης στη Σαγκάη. Με τον Αρη υπήρχε μια συνάντηση στο Χονγκ-Κονγκ και έγινε μια συζήτηση για το κομμάτι των ακαδημιών. Δουλεύουμε να πάμε παίκτες εκεί σε καμπ και να έρχονται Κινέζοι και να βοηθήσουν με σπόνσορες. Κλείστηκαν καλές συμφωνίες εκεί, πάει καλά η δουλειά. Οσο πάω καλά εγώ, αυτό ακουμπάει και τον Αρη».

Για την ανακατασκευή του γηπέδου: «Δεν υπήρχε άδεια. Βγάλαμε. Μιλήσαμε με τον Βασιλειάδη. Αναμένουμε την μελέτη για να δούμε το κοστολόγιο να σκεπαστεί όλο το γήπεδο. Να γίνουν εμπορικοί χώροι. Σε δύο μήνες το πλάνο θα είναι έτοιμο και θα το προχωρήσουμε. Ξέρω το κοστολόγιο. Μόνος μου δεν αντέχω να το κάνω αυτό. Ψάχνω να βρω συμπαίκτες πάνω σε αυτό με οποιοδήποτε τρόπο. Το γήπεδο έχει μεγάλη δόμηση, έχει μεγάλη κλίμακα. Θα ανακοινώσουμε προσεχώς όλα όσα θα γίνουν. Αυτό που μπορώ να πω και υπόσχομαι είναι πως κομμάτι κομμάτι θα γίνει. Ενδεχομένως να σκεπαστεί πρώτα η θύρα 2 και μετά όλες οι άλλες θύρες. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα και να καλυφθεί όλο μαζί».

Για την σχέση της ΠΑΕ με τον ΑΣ και γιατί ο Ερασιτέχνης δεν έχει μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ: «Δεν θα έλεγα πως οι σχέσεις μας είναι κακές. Βοηθάνε πολύ. Εχει προβλήματα και προσπαθούν να τα λύσουν. Εχουμε μια καλή σχέση όπου μπορώ βοηθάω. Μακάρι να μπορούσα περισσότερο. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Η στελέχωση της ΠΑΕ είναι επαρκής».

Για τη «μαύρη λίστα» που υπήρξε χωρίς να έχουν γίνει προσθήκες: «Κανένας ποδοσφαιριστής δεν προπονείται μόνος του. Ολοι είναι επαγγελματίες και από τη στιγμή που πληρώνονται πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Οταν ανακοινώθηκε για κάποιους παίκτες ότι θα φύγουν δεν ξέραμε τι θα γίνει παρακάτω. Για τους τραυματισμούς που υπήρξαν. Ετυχαν πράγματα που δεν περιμέναμε. Χρειάστηκε να παίξουνε. Μπήκε ο Βαλεριάνος, ο Ιντζόγλου και έπαιξαν και πολύ καλά. Παρά το γεγονός πως τον βρίζανε από το πρώτο λεπτό με τη Λαμία. Ο Γιουνές έχασε δύο πέναλτι και τον βρίζουν. Εκαναν αυτό που όφειλαν να κάνουν».

Για την διαιτησία: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Και τα βλέπω. Και νευριάζω. Είμαι πιο οπαδός από τους οπαδούς. ας μη σχολιάσουμε τις αποφάσεις της διαιτησίας. Και προχθές δεν μας έδωσαν και στον Πανιώνιο επίσης. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι εσκεμμένα. Κάποια σφυρίγματα είναι ανθρώπινα λάθη δε τα βλέπουνε, αν συνεχιστεί όμως πάει να πει πως υπάρχει κάτι άλλο. Ας μην επεκταθούμε περισσότερο».

Για το αν έχει θέματα ο Αρης αν βγει στην Ευρώπη με την παλιά ΠΑΕ: «Ο Αρης και θα βγει Ευρώπη και θα παίξουμε. Είστε φίλος με τον κ. Παναγόπουλο».

Για τον Χαριστέα: «Εχω σκεφτεί πολλά πράγματα. Είναι θετικός. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στο επόμενο διάστημα θα κάνω ραντεβού μαζί του να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Εχει παραστάσεις και είναι πολύ χρήσιμος για τον σύλλογο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Θα αποκτήσουμε στόπερ, δεξί μπακ, και εξτρέμ. Πιστεύω σε δύο ημέρες θα έχει τελείωσει».
«Τελειώσαμε με τον Κολάσο. Δεν κόλλησε. Αποχώρησε. Θα φύγουν άλλοι δύο παίκτες. Συζητάμε. Μπορεί να μη φύγει και κανένας. Το βλέπουμε».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ και τα χρήματα που εισέπραξε η ΠΑΕ χωρίς να γίνει ο αγώνας: «Θα κάνουμε ένα μεγάλο φιλικό και θα ανταμείψουμε όσους πήραν εισιτήριο για την ΑΕΚ και δεν έγινε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα γίνει ένα μεγάλο φιλικό. Προσπαθούμε να βρούμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr