Δοκιμασία στο παγωμένο Κουρσκ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ, στο πλαίσιο της Eurolrague.

Δοκιμασία στο παγωμένο Κουρσκ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ, στο πλαίσιο της Eurolrague.

Μια αγωνιστική πριν ο Ολυμπιακός πέτυχε στην Χαλκίδα την παρθενική του νίκη επί της Σοπρόν, όσον αφορά την Euroleague. Αύριο (23/1) οι ερυθρόλευκες θα τεθούν αντιμέτωπες με την αήττητη Ντιναμό Κουρσκ από τη Ρωσία, για την 10η αγωνιστική της Eurolrague.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από σήμερα (22/1) στο παγωμένο Κουρσκ όπου μετέβη με δύο διαφορετικές πτήσεις και στη συνέχεια αφού εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο, προπονήθηκε στο Sport Concert Complex του Κουρσκ, με τον κόουτς Παντυελάκη να μην έχει στη διάθεσή του τις Λίτση και Ρασίντ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Τζέσικα Τόμας, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε ενόψει του ματς: «Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στην διοργάνωση και είναι ένα από τα φαβορί ακόμα και για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Εμείς προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι, όμως δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει αυτό.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου, στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ ήμασταν αρκετά καλοί και μετά από τη νίκη επί της Sopron Basket, θέλουμε μια ακόμα εμφάνιση τέτοιου επιπέδου και απέναντι στην Dynamo Kursk».

Η Εβίτα Σταμάτη ανέφερε σχετικά: «Το ταξίδι για το Κούρσκ ήταν κάπως απαιτητικό για εμάς και σίγουρα κουραστικό. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, για να περιορίσουμε τα ατού της Dynamo Kursk και να διεκδικήσουμε ότι μας αντιστοιχεί από το παιχνίδι».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr