Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας (11-2) που άντεξε μόλις ένα οκτάλεπτο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη σε ένα remake του προπέρσινο τελικού. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος, έτοιμος για τον 7ο τελικό Κυπέλλου της καριέρας του, εκεί όπου θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο του ως προπονητής σχολίασε το προσεχές παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά από τον ημιτελικό με την Γλυφάδα είπε για τον τελικό:

«Είμαστε το φαβορί, το ξέρουμε, είμαστε εδώ πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως είναι ένας τελικός, σε υψηλή ένταση και υψηλούς ρυθμούς αλλά έχουμε την ποιότητα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου, για την ποιότητά της και για τους παίκτες μου, είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης πλέον με… σφραγίδα.

Φτάσαμε μέχρι εδώ και έκανε τόσα πολλά πράγματα η ομάδα αυτή γιατί πάντα ήμασταν σεμνοί και ταπεινοί και δεν λέγαμε μεγάλα λόγια και μεγάλες κουβέντες. Θα ήταν αγένεια και ασέβεια προς Βουλιαγμένη και προς την προσπάθεια που κάνουμε, να προδικάσω ένα αποτέλεσμα για αύριο. Το να είμαι σίγουρος για την ομάδα μου όμως δεν μπορεί κανείς να μου το αφαιρέσει και θα το πιστεύω για πάντα».