Τη σημαντικότατη παράμετρο του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις τού τεχνικού των Ερυθρόλευκων:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί. Στην πρώτη μας ευκαιρία καταφέραμε να σκοράρουμε χάρη στην αποτελεσματικότητά μας. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν και πάλι ανώτεροι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία καλή ομάδα που ξέρει να παλεύει και σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΣ αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία και τέτοια παιχνίδια τα χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δουλέψαμε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι, λόγω του αγωνιστικού χώρου, όμως προσπαθήσαμε πολύ και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του: «Ξέραμε τι παιχνίδι θα γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά και να παλέψουμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι πρέπει να θυσιαστούμε για τη νίκη και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».