Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή της βασικής 11άδας του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/01, 5.15 μ.μ.). Ο Σάββας Παντελίδης πρέπει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μανώλη Σιώπη, Χαμζά Γιουνές, Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Ούγκο Σόουζα νοκ άουτ, ενώ πιθανότατα και ο Μαρτίν Τόνσο δεν θα προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει να ανησυχεί για μια θέση λιγότερη, συγκεκριμένα αυτή του αριστερού μπακ, καθώς είναι διαθέσιμη ακόμη μια λύση. Ο Μίχαϊ Κόρχουτ, που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, δείχνει να είναι ήδη σε αρκετά καλή κατάσταση. Ο Ούγγρος συμμετείχε στις προπονήσεις της εβδομάδας και άφησε τον προπονητή του ικανοποιημένο με τα όσα έδειξε, σε σημείο που να τον υπολογίζει ακόμη και για την αρχική 11άδα του προσεχούς ματς πρωταθλήματος.

Και ο ίδιος ο Κόρχουτ θεωρεί πως είναι έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά να ξεκινήσει ως βασικός. Μάλιστα, φρόντισε να το μεταφέρει και στον Παντελίδη σε συνομιλία τους.