Την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς τους γνώρισαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (19/01, 17:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν καρτερικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή και μόλις αντίκρισαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα και έκαναν τη νύχτα-μέρα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη τους, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τους Ερυθρόλευκους τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι στους «Ζωσιμάδες» δεν θα βρίσκονται οπαδοί των Πειραιωτών, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδωσε εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ηπειρο μαζί με την πρώτη ομάδα ταξίδεψε επίσης η Κ20 του συλλόγου, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λίγκας.