Μήνυμα τίτλου, αλλά και διαπαιδαγώγησης έστειλε ο Δημήτρης Πέλκας κατά την επίσημη παρουσίαση του «Toumba Special Edition» στον ΙΑΝΟ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Θέλουμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους και να είμαστε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Η ανάγνωση του βιβλίου αυτού, θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Το «Toumba Special Edition» αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του Δικέφαλου. Είναι ένα βιβλίο που στις 736 σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην παρουσίαση και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσει η ομάδα φέτος το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: ««Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε τον Μάιο να είμαστε χαρούμενοι. Για το περιοδικό κάνει καταπληκτική δουλειά ο Αρωνιαδης, ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που τον έχει. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τέτοιους ανθρώπους».

Για τις ενοχλήσεις που έχει: «Αν προπονηθώ αύριο, θα παίξω με τον Πανιώνιο. Αύριο θα ξεκαθαρίσει».

Για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει: «Το γκολ που πέτυχα στον τελικό του ΟΑΚΑ και το κύπελλο που κατακτήσαμε εκεί είναι στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες».