Ένας παίκτης επιστρέφει, ένας λείπει. Οι τραυματισμοί δυστυχώς δεν εγκαταλείπουν τον Παναθηναϊκό. Ο Φεντερίκο Μακέντα προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα από τις 16 Δεκεμβρίου όταν και τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ιατρικά, λοιπόν, είναι έτοιμος ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Δώνης θα τον ξεκινήσει από τη στιγμή που θα έχει στα πόδια του μόλις δύο προπονήσεις. Σε αντίθεση με τον Μακέντα, εκτός είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 23χρονος το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο νοσοκομείο «Υγεία», το οποίο έδειξε εκτεταμένο οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο. Αυτό προκλήθηκε από χτύπημα που δέχθηκε ο παίκτης στη Λαμία. Ο Πούγγουρας θ’ ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες. Χάνει δηλαδή το ματς με την Ξάνθη, αλλά και αυτό με τη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι κόντρα στην Ξάνθη δεν θα παίξει και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Το θετικό για τον Δώνη είναι ότι δεν λείπουν παίκτες πλέον από τις προπονήσεις εξαιτίας της ίωσης που χτύπησε την ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», βέβαια δεν θα είναι απολύτως έτοιμοι με τόσες χαμένες προπονήσεις και ειδικά ο Μπουζούκης, Καμπετσής. Όπως και να έχει, στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Οικονόμου, Αποστολάκης.