• Αναζήτηση
 • Μπλατ: «Είναι κάτι το ιδιαίτερο να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη»

  Ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου, αποθέωσε για άλλη μια φορά τον Σπανούλη, αναγνωρίζοντας παράλληλα την πολύ μεγάλη εμφάνιση του Γιάνις Τίμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μπλατ είδε την ομάδα του να διαλύει την ΑΕΚ με 101-75 και τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, κάνοντας τα «δύσκολα εύκολα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο Αμερικανοϊσραηλινός έδειξε περήφανος και πολύ χαρούμενος για το κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη που έγινε πρώτος πασέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παραδέχθηκε δημόσια πως ο Τίμα έκανε πολύ μεγάλο ματς, ασκώντας και την αυτοκριτική του για τα λεπτά συμμετοχής που του έχει δώσει:

  «Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες προσέγγισαν το παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα. Το θέλαμε αυτό και είμαι χαρούμενος. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και κάναμε ένα δύσκολο παιχνίδι να μοιάζει εύκολο. Αλλά πιστέψτε με δεν είναι εύκολο, ειδικά μετά το παιχνίδι της Παρασκευής κάναμε μεγάλη προσπάθεια σωματικά και πνευματικά.

  Είδα σε όλη την Ευρώπη πως ομάδες Euroleague έχασαν ή δυσκολεύτηκαν με εξαίρεση εμάς και τον Παναθηναϊκό. Έχασαν μεγάλες ομάδες και δεν είναι εύκολο να παίζεις 48 ώρες συνεχόμενους αγώνες. Και το λέω γιατί την Τρίτη πρέπει να κάνουμε το ίδιο ακριβώς.

  Η Μπασκόνια έχει ποιότητα. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να τους σταματήσουμε. Η εξέλιξη του αγώνα μας βοήθησε να ξεκουράσουμε παίκτες. Μοιράσαμε καλά το χρόνο. Ήταν ωραίο συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη. Είναι ξεχωριστό κομμάτι. Είμαστε περήφανοι για τον Μπίλι. Το χαρήκαμε και εμείς και αυτός. Είναι ξεχωριστό να είσαι παίκτης και να περνάς παίκτες όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης».

  Για τον Γιάνις Τίμα και την εξαιρετική εμφάνισή του: «Πραγματικά πιστεύω πως ο Τίμα δεν έχει παίξει αυτό που μπορεί ίσως να μην είχε τα απαραίτητα λεπτά να το κάνει. Και αυτό πάει πιο πολύ σε μένα. Και όταν έχεις ένα ρόστερ από πολύ καλούς παίκτες, 1-2 παίκτες ίσως να μην παίρνουν τα λεπτά που πρέπει. Σε αυτό το κομμάτι χρειαζόμαστε παίκτες με χαρακτήρα, να περιμένουν την ευκαιρία τους. Όπως ο Τίμα, που είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk