• Αναζήτηση
 • Η ομολογία αποτυχίας του Βασιλειάδη

  Από την εποχή των κουραμπιέδων και των μελομακάρονων δε θα μπορούσε να λείψει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος με συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ομολόγησε την ολοκληρωτική αποτυχία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σταχυολογώντας τα σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης του ακάματου πολιτικού ξεκινάμε από το «πολλές φορές νιώθω ότι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», που δείχνει την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από τους τουλάχιστον ερασιτεχνικούς χειρισμούς των τελευταίων ετών από την κυβέρνηση και το… κίνημα της δήθεν εξυγίανσης, που αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό «πραξικόπημα» όλων εκείνων που είχαν τεθεί στο περιθώριο λόγω της δράσης τους τα προηγούμενα χρόνια και οι οποίοι πλέον έχουν επανέλθει στο προσκήνιο δριμύτεροι!

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk