• Αναζήτηση
 • Πεδουλάκης: Κλειδί για τη νίκη η άμυνα, ο Αγραβάνης και ο Ντάνιελ

  Στην πολύ καλή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου και στην παρουσία των Γιάννη Αγραβάνη και Εντ Ντάνιελ στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με το Ρέθυμνο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην επιθετική άμυνα της ομάδας του αλλά και στην παρουσία των Γιάννη Αγραβάνη και Εντ Ντάνιελ στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τη νίκη του Περιστερίου κόντρα στο Ρέθυμνο, κάνοντας ειδική μνεία στον εγωισμό των Κρητικών.

  Ο προπονητής του Περιστερίου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο:

  «Νομίζω πως το κλειδί για να κερδίσουμε σήμερα ήταν οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα μας, είχαμε ομαδική λειτουργία. Θεωρώ επίσης πως κλειδί ήταν δύο παιδιά, ο Αγραβάνης με τον Daniels διότι είχαν περισσότερη ενέργεια και συμμετείχαν στις περισσότερες δημιουργίες κι αυτοί τράβηξαν τους υπόλοιπους παίκτες έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Τρέξαμε στο γήπεδο και νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι παίρνοντας μια αρκετά μεγάλη διαφορά.

  Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου, πολλοί αθλητές του έχουν εγωισμό, όπως και οι προπονητές. Από την άλλη, εμείς χαλαρώσαμε όταν πήραμε μια μεγάλη διαφορά και δεν είχαμε την ίδια πίστη. Μία διαφορά μπορεί να αλλάξει όταν κάποιος είναι εύστοχος ή να όταν διαβάζει σωστά το παιχνίδι, όπως έκανε το Ρέθυμνο. Δεν κρατούσαμε πάρα πολύ την μπάλα, δεν είχαμε ενέργεια στην άμυνα μας αλλά όχι σε όλα τα διαστήματα. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο μας πρόσφεραν πάλι την ενέργεια που θέλαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, πατώντας πάνω στο πρώτο ημίχρονο».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κότερα, drones και… Μπασκιά Τα τεράστια, κατάμαυρα πανιά του «Black Pearl» δημιουργούν σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007. Το υπερσύγχρονο sailing... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk