• Αναζήτηση
 • Μπάνκι: «Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς»

  Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ανέλυσε το ματς με τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν νικητές από το ΣΕΦ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 6/1, 19:30) στο ΣΕΦ, με τον Λούκα Μπάνκι να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι προκειμένου να επικρατήσει των Πειραιωτών.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνκι: «Βρισκόμαστε πριν από ένα πολύ απαιτητικό αγώνα. Πρέπει να προσεγγίσουμε πολύ προσεκτικά την αναμέτρηση.

  O Ολυμπιακός απέδειξε χθες βράδυ σε ποια κατάσταση βρίσκεται, και το επίπεδο του επιθετικού παιχνιδιού του.

  Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα σαράντα λεπτά, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι το ΣΕΦ.

  Θέλουμε ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας πρώτα, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ αυτό το επίπεδο, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», κατέληξε ο Μπάνκι.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk