• Αναζήτηση
 • Kλοπ: «Φέτος είμαστε ισοδύναμοι με τη Σίτι»

  Ο προπονητής της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου και τόνισε πως Λίβερπουλ και Σίτι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τους «Reds»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τη μάχη του τίτλου θεωρώντας πως η ομάδα του είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Σίτι ενώ τόνισε πως μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία στο ματς της Πέμπτης η Λίβερπουλ.

  «Νομίζω πως η Σίτι είχε πάντα καλύτερη ομάδα από τότε που ανέλαβα. Τους έχουμε κερδίσει κατά καιρούς αλλά πρόκειται για παιχνίδια που η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν καλύτερη. Ποτέ δεν είχαμε απέναντί τους ποσοστό κατοχής μπάλας μεγαλύτερο του 40%. Φέτος η διαφορά αυτή δεν υπάρχει. Είμαστε ισοδύναμοι…», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ.

  Όσο για την ήττα από τη Σίτι στο πρόσφατο ντέρμπι είπε: «Στο Έτιχαντ μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Ακόμη και η νίκη δεν θα προξενούσε έκπληξη σε κανέναν. Αφήνουμε όμως πίσω μας αυτή τη βραδιά και συνεχίζουμε».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk