• Αναζήτηση
 • Μήνυμα Ενρίκε σε ΠΑΟΚ: «Θέλω να φύγω από την Αστάνα»

  Ο Πέδρο Ενρίκε έστειλε μήνυμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως θέλει να φύγει από την Αστάνα και να επιστρέψει στην Τούμπα, αλλιώς να πάει στην Βραζιλία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεκάδες είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ και δεν λένε να κλείσουν. Ένα από αυτά είναι και του Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φρόντισε να ενημερώσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου πως δεν θέλει να μείνει στην Αστάνα και ότι επιθυμία του είναι να επιστρέφει στην Τούμπα. Σε περίπτωση που δεν καταστεί αυτό εφικτό τότε η άλλη λύση είναι να συνεχίσει στην Βραζιλία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του.

  Στις επαφές που είχε ο Μάριο Μπράνκο με τον εκπρόσωπο του ζήτησε μια προθεσμία 10 ημερών για να αποφασισθεί τι θα γίνει με τον Πέδρο Ενρίκε. Για να επιστρέψει στην Τούμπα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή από τους Χατσερίντι, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μάτος και Ουάρντα. Επίσης το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

  Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι μαζί του για να βρεθεί μία πιο μόνιμη λύση, γιατί το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο του συμβολαίου του. Τέλος σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Ενρίκε θα παίξει και η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου θα αξιολογήσουν τα αγωνιστικά δεδομένα κι αν θα είναι προς όφελος της ομάδας μια τυχόν επιστροφή του στην Τούμπα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk