• Αναζήτηση
 • Γκιστ: «Δεν παίξαμε σκληρά, δεν παίξαμε έξυπνο μπάσκετ»

  Στα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στάθηκε ο Γκιστ που έδωσε και το «σύνθημα» για τη συνέχεια

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην καλή άμυνα που δεν έπαιξε η ομάδα του στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω αυτό το ματς και να κοιτάξουν τα επόμενα που έρχονται.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ:

  Για το ματς: «Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, έπαιξε σκληρή άμυνα και δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πρέπει να παίζεις και στα 40 λεπτά σε τέτοια ματς. Είναι μια… σκυλομαχία και θα πρέπει να βγάζει την ίδια ενέργεια αν όχι περισσότερη. Δεν βγάλαμε τις φάσεις που θα έπρεπε, χάσαμε εύκολα καλάθια και την ίδια στιγμή κάναμε πολλά φάουλ, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Δεν παίξαμε σκληρά, δεν παίξαμε έξυπνο μπάσκετ».

  Για τη συνέχεια: «Πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς, αυτό τελείωσε και χάσαμε. Να επικεντρωθούμε εκεί και να προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε όλα όσα κάνουμε με τον νέο προπονητή, αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο γι’ αυτό που κάνουμε»

  Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολη η κατάσταση στην οποία είμαστε αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και πρέπει να κερδίσουμε… Σε αυτή την κατάσταση θέλουμε να βρεθούμε».

  Για το αν η ήττα ήρθε λόγω κακής επίθεσης: «Η επίθεση ήταν ένα πρόβλημα. Δεν τρέξαμε σωστά, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα κι ήμασταν προβλέψιμοι, κάτι που έκανε εύκολη τη δουλειά για την άμυνα του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα περισσότερο και να βάλουμε το παιχνίδι μας περισσότερους παίκτες. Αλλά και στην άμυνα θα πρέπει να γίνουμε πιο… επιθετικοί. Είμαστε από τις ομάδες που η άμυνα επηρεάζει την επίθεση. Όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα, ούτε η επίθεση μας είναι καλή. Θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό…»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κότερα, drones και… Μπασκιά Τα τεράστια, κατάμαυρα πανιά του «Black Pearl» δημιουργούν σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007. Το υπερσύγχρονο sailing... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk