• Αναζήτηση
 • Γεωργιάδης: Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα ακυρότητας της διαδικασίας

  «Πλήττει την αξιοπιστία των εισαγγελέων και αφήνει βαριά σκιά, ότι και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος»

  «Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος».

  Αυτά τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο liberal.gr, λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση της Novartis, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο κι από προστατευόμενος μάρτυρας μετατράπηκε σε κατηγορούμενο για την υπόθεση.

  Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προαναγγέλλει ότι ήδη εξετάζει όλα τα επόμενα νομικά του βήματα και καταλήγει σημειώνοντας ότι τελικά η υπόθεση «Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

  Αναλυτικά η δήλωση του Α. Γεωργιάδη:

  «Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μανιαδάκη, οπού κατηγορεί ευθέως τους εισαγγελείς διαφθοράς για εκβιασμό του, με στόχο την ενοχοποίηση πολιτικών, και συγκεκριμένα του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά του νυν Διοικητή  Τραπέζης της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα και την δική μου, δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος.

  Με τους νομικούς μου συμβούλους θα εξετάσω όλα τα επόμενα νομικά μου βήματα.

  Η υπόθεση Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk