Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Σε φιάλη υγραερίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, οφείλεται η έκρηξη που το πρωί ισοπέδωσε μονοκατοικία στα Ιωάννινα και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος, με εγκαύματα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ένας 66χρονος.

YouTube thumbnail

Στο κατεστραμμένο σπίτι οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής διεξάγουν έρευνα προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία της έκρηξης.

Ο 66χρονος, όπως αναφέρουν στη γειτονιά της οδού Ολυμπιάδος, όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη, είναι μετανάστης στη Γερμανία και είχε έρθει για λίγες ημέρες με την οικογένεια του στο πατρικό για διακοπές.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του τραυματία έλειπαν την ώρα της έκρηξης καθώς είχαν πάει στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τοepirusblog.gr στο σημείο του συμβάντος μετέβη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ οι περιοίκοι έκαναν λόγο για μια ισχυρότατη έκρηξη.