• Αναζήτηση
 • Στο μισό τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

  Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, σε συνεργασία με ορισμένες εταιρείες, θα παρέχεται για το σχολικό έτος 2018 -2019 στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για την πρώτη τοποθέτησή τους στα νησιά της χώρας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Δεμένα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018. Οι ναυτικοί απεργούν ζητώντας την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας στα πληρώματα της ακτοπλοΐας. Η απεργία πραγματοποιείται μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ) (File: EV_BR_030918_APERGIA_PNO11.jpg )

  Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, σε συνεργασία με ορισμένες εταιρείες, θα παρέχεται για το σχολικό έτος 2018 -2019 στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για την πρώτη τοποθέτησή τους στα νησιά της χώρας.

  Η δράση αυτή είχε υλοποιηθεί για πρώτη φορά την προηγούμενη χρονιά σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους αναπληρωτές και επαναλαμβάνεται και φέτος.

  Αφορά στην πρώτη τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία των νησιών, καθώς από 1/1/2019 το μέτρο το Μεταφορικού Ισοδύναμου, στο οποίο έχει προβλεφθεί η εξίσωση του κόστους μεταφοράς της μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, θα εφαρμοστεί σε όλα τα νησιά της χώρας. Οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 5/9/2018 έως και 11/9/2018.

  Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης είναι η σχετική Υπουργική Απόφαση που αναφέρει την πρόσληψή τους και η Αστυνομική τους Ταυτότητα. Να σημειωθεί, δε, πως η έκπτωση αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών μέχρι και το τελικό νησί στο οποίο αναλαμβάνουν υπηρεσία.

  Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι: AEGEAN SPEED LINES, ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε KEFALONIAN LINES, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, ΗΛΙΔΑ ΝΕ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk