Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών

Τους νέους πίνακες με τα αποτελέσματα των προσλήψεων αναπληρωτών για το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Start of the Panhellenic examinations in the 1st vocational senior high school of Zografou city, in Athens, June 7, 2018. / Έναρξη πανελλήνιων εξετάσεων στο 1ο επαγγελματικό λύκειο Ζωγράφου, στην Αθήνα, 7 Ιουνίου, 2018. (File: img_31751528351546.jpg )

Τους νέους πίνακες με τα αποτελέσματα των προσλήψεων αναπληρωτών για το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Νωρίτερα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 16.320 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις δομές Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ωστόσο, λίγο αργότερα προκλήθηκε σύγχυση, με το υπουργείο να εκδίδει ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί ουσιαστικά δεν ισχύουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μερικές ώρες ακόμη πριν μάθουν οριστικά σε ποια σχολεία θα κληθούν να καλύψουν τα κενά, λόγω ενός «τεχνικού προβλήματος».

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Πέμπτη 6 έως και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, όπου και θα τοποθετηθούν, εντός της ως άνω προθεσμίας, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk