• Αναζήτηση
 • Σκληρή ανακοίνωση ΚΕΔΕ για την επίσκεψη Δούρου στο Μάτι

  Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ρένας Δούρου, με αφορμή την επίσκεψή της στο Μάτι δίπλα στον πρωθυπουργό, εξέδωσε η ΚΕΔΕ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  The greek Prime Minister Alexis Tsipras visits the fire-stricken Mati in East Attica, Greece on Sept. 4, 2018 / Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, ανατολική Αττική, στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018 (File: mm_036421536050423.jpg )

  Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ρένας Δούρου, με αφορμή την επίσκεψή της στο Μάτι δίπλα στον πρωθυπουργό, εξέδωσε η ΚΕΔΕ.

  Η ΚΕΔΕ τονίζει «στο Μάτι η κα Δούρου, αφού «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός την περιοχή. Έπρεπε να περάσουν πάνω από 50 μέρες από την τραγωδία που συνέβη στο Μάτι, για να επισκεφθεί την περιοχή η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρ. Δούρου.

  Αυτό προφανώς συνέβη γιατί αφενός «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί την περιοχή για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός. Ενώ «συμπτωματικά» υπήρχαν εκεί και δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι, τις οποίες κατά τα άλλα αποφεύγει όπως έχει πει η κα Περιφερειάρχης, που κατέγραφαν την επίσκεψη αυτή».

  Επίσης, η ΚΕΔΕ σημειώνει πώς «από την κα Δούρου ακόμη περιμένουμε μια δημόσια συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς.

  Ενώ αναμένουμε να μας παρουσιάσει το σχέδιό της, για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της μεγάλης καταστροφής. Με προτεραιότητα, την αντιπλημμυρική θωράκιση όχι μόνο των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά όλης της Αττικής».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk