• Αναζήτηση
 • Στο σύστημα της ΕΥΔΑΠ εντάχθηκε η Μαγούλα

  Στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ εντάχθηκε από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, ο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ εντάχθηκε από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, ο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας. Οι διαδικασίες ένταξής του στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Ιωάννη Μπενίση και τον δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γεώργιο Τσουκαλά.
  Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές.  Η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ σημαίνει για του πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων, κλπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κλπ.
  Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί  μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, που αφορά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές, ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα των δήμων.
  Η ΕΥΔΑΠ, με ανακοίνωσή της, καλωσορίζει τους πολίτες της Μαγούλας και ενημερώνει ότι για οποιοδήποτε θέμα υδροδότησης (βλάβες, νέες παροχές, αλλαγή στοιχείων, κλπ.) μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο 1022, στο Περιφερειακό Κέντρο Ελευσίνας ή στο www.eydap.gr.
  Κοινωνία