• Αναζήτηση
 • Απομακρύνουν τα καμένα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης των καμένων οχημάτων από τα γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου το πλοίο να αποπλεύσει με προορισμό τα ναυπηγεία στο Πέραμα, προς επισκευή.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης των καμένων οχημάτων από τα γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Ελ. Βενιζέλος», μετά την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε από το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/08).

  Τα συνεργεία απομακρύνουν τα αποκαΐδια, αλλά και τα ελάχιστα εναπομείνατα οχήματα, προκειμένου το πλοίο να αποπλεύσει με προορισμό τα ναυπηγεία στο Πέραμα, προς επισκευή.

  Έως σήμερα από το πλοίο έχουν ξεφορτωθεί 6 φορτηγά, 29 επικαθήμενα, 3 λεωφορεία, 24 οχήματα και 14 δίκυκλα.

  Μεταξύ αυτών και ένα φορτηγάκι τον ΕΛΤΑ που είχε υποστεί καταστροφή από τη φωτιά και στο οποίο εντοπίστηκε μία καραμπίνα με φυσίγγια. Σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νόμιμη μεταφορά με παραλήπτη πελάτη στην Κρήτη.

  Πάντως οι αρμόδιες αρχές του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά ερευνούν αν πράγματι ήταν νόμιμη η μεταφορά του συγκεκριμένου όπλου.

  Το πλοίο αφού ξεφορτωθούν όλα τα οχήματα θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από την πυροσβεστική υπηρεσία και πραγματογνώμονες προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της φωτιάς.

  Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο εκδηλώθηκε φωτιά στο τρίτο γκαράζ του, ενώ κατευθυνόταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης για τα Χανιά κοντά στη νησίδα του Αγ.Γεωργίου.

  Επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα. Σημειώνεται ότι το πλοίο μετέφερε 80 φορτηγά και 152 ΙΧ οχήματα.

   


   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk