• Αναζήτηση
 • Ιστιοφόρο με 87 πρόσφυγες εντοπίστηκε ανοιχτά της Κεφαλονιάς

  Ανάμεσα τους επιβαίνοντες του σκάφους βρίσκονται και έξι παιδιά τα οποία είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο άτομα, πιθανότατα διακινητές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα ιστιοφόρο με 87 παράτυπους πρόσφυγες εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

  Αναλυτικότερα, μετά την λεπτομερή απογραφή από το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν 72 άνδρες, έξι γυναίκες και εννέα πολύ μικρά παιδιά, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από τη Συρία.

  Οι 87 πρόσφυγες και μετανάστες θα περάσουν το βράδυ τους στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, ενώ το πρωί θα αναχωρήσουν με ειδικά ναυλωμένα λεωφορεία από τη Περιφέρεια, για την Αθήνα.

  Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα καταθέσεις, οι 87 αλλοδαποί είχαν προορισμό την Ιταλία, ενώ αξίζει να αναφερθεί, ότι στα χέρια των αντρών της λιμενικής αρχής Κεφαλονιάς, βρίσκονται δύο διακινητές.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk