• Αναζήτηση
 • Έτοιμη η μετάθεση των Μητρετώδη και Κούκλατζη

  Οι δύο στρατιωτικοί είχαν υποβάλει αίτημα για μετάθεση στο εξωτερικό, κάτι που δεν έγινε δεκτό καθώς εκκρεμεί η ΕΔΕ για τις συνθήκες σύλληψής τους από τις τουρκικές αρχές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετάθεση ετοιμάζονται να λάβουν ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης, μετά την επιστροφή τους από την Τουρκία όπου κρατούνταν επί 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, υπάρχει πρόβλεψη να μετατεθούν σε Μονάδα Μηχανικού στο Λαγό Διδυμοτείχου, χωρίς να έχει ωστόσο υπογραφεί ακόμα η μετάθεση τους.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο στρατιωτικοί είχαν ζητήσει μετάθεση στο εξωτερικό, με το αίτημα τους να απορρίπτεται αφού πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα για όσο είναι σε εξέλιξη και η ΕΔΕ για τα όσα συνέβησαν κατά την σύλληψη τους την 1η Μαρτίου.

  Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Άγγελος Μητρετώδης είχε καταθέσει αίτημα μετάθεσης στις ΗΠΑ, για να εκπαιδευτεί σε ειδικό σχολείο, ενώ ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, φέρεται να ζήτησε να πάει στην Κύπρο, ωστόσο αμφότερα τα αιτήματα απορρίφθηκαν.

  Κοινωνία