• Αναζήτηση
 • Προειδοποιούν για επιδείνωση του καιρού οι μετεωρολόγοι

  Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου ο καιρός, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
  Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

  Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  Τη Δευτέρα, μέχρι και τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Δυτική Στερεά, η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, η Αττική, η Εύβοια και η Πελοπόννησος.

  Την Τρίτη, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ μέχρι και τις απογευματινές ώρες η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανώς η Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk