Κέρκυρα: Εξαφανίστηκαν οι κάδοι απορριμμάτων στην Κέρκυρα

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο πρόβλημα βρίσκονται κάτοικοι και τουρίστες στην Κέρκυρα, καθώς έχουν εξαφανιστεί όλοι οι κάδοι απορριμμάτων στο νησί.

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο πρόβλημα βρίσκονται κάτοικοι και τουρίστες στην Κέρκυρα, καθώς έχουν εξαφανιστεί όλοι οι κάδοι απορριμμάτων στο νησί.

Οι διαμαρτυρίες προκάλεσαν την αντίδραση του αντιδημάρχου Καθαριότητας Σπύρου Ασπιώτη, ο οποίος ζήτησε να επιστραφούν οι κάδοι απορριμμάτων άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κάλεσε όποιους έχουν αφαιρέσει τους κάδους (μπλε και πράσινους) να τους επιστρέψουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Σπύρου Ασπιώτη στο Corfutvnews: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους κάδους και θα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει οι πολίτες που έχουν πάρει κάδους, τους έχουν απομακρύνει ή φυλάξει κάπου, να τους βάλουν στις θέσεις τους ούτως ώστε να μπορεί ο πολίτης να βάζει την ανακύκλωση του σε μπλε κάδο και το σύμμεικτο στο πράσινο. Είναι γεγονός ότι οι κάδοι έχουν χαθεί, έχουν καεί και έχουν απομακρυνθεί από τα σημεία. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας κάνει να σταματήσουμε την προσπάθεια. Επίσης ένα ακόμα φαινόμενο των τελευταίων ημερών είναι ότι οι πολίτες φεύγουν από το μέρος που διαμένουν και πάνε στα επόμενα για να ρίξουν τα απορρίμματα. Αυτό δεν είναι καλό ούτε σωστό γιατί καταλαβαίνετε επιβαρύνεται κάποιο άλλο μέρος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk