• Αναζήτηση
 • Ο Ρουβίκωνας προαναγγέλλει παρεμβάσεις που «θα διασύρουν υπηρεσίες-υπουργεία»

  Λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αυστρίας, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας προχώρησε σε νέες απειλές, προαναγγέλλοντας «παρεμβάσεις» που θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λίγες ώρες μετά την εισβολή  μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αυστρίας, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας προχώρησε σε νέες απειλές, προαναγγέλλοντας «παρεμβάσεις» που θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.

  Με ανάρτησή του στο facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα «καμαρώνει» για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα ότι σε αυτές δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή.

  Σημειώνει μάλιστα πως οι συγκεκριμένες ενέργειες έγιναν στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές . «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργείου. Χωνέψτε το» αναφέρει.

  Σε διαφορετική του ανάρτηση, το ίδιο μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρεται στην εισβολή που πραγματοποιήθηκε χθες, το μεσημέρι στην πρεσβεία της Αυστρίας, σημειώνοντας: «Η σεζόν ξεκίνησε».

   

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk