• Αναζήτηση
 • Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Πρέβεζα με τη… Γιόχανσον

  Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, κάνει τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο κ. Τσακαλώτος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς εκεί βρίσκονται και καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι, με τις εξόδους του σε μαγαζιά της πόλης να είναι συχνές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, κάνει τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

  Ο κ. Τσακαλώτος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς εκεί βρίσκονται και καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι, με τις εξόδους του σε μαγαζιά της πόλης να είναι συχνές.

  Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής όπου μάλιστα… έκλεψε τα την παράσταση.

  Αυτό γιατί φορούσε ένα μπλουζάκι, το οποίο μπροστά είχε μια εικόνα, η οποία απεικόνιζε τον ίδιο ως ζευγάρι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον!  Μάλιστα σε σχόλια θαμώνων για το χιουμοριστικό t-shirt που φορούσε, ο υπουργός σχολίασε ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του.  Απ’ότι φαίνεται ο ΥΠΟΙΚ είναι οπαδός της αμερικανίδας ηθοποιού, μοντέλου και τραγουδίστριας.

  Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, ο κ. Τσακαλώτος αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk