Ασκηση ετοιμότητας στη σήραγγα του Αγίου Κωνσταντίνου

Άσκηση ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, εντός της σήραγγας Κνημίδος, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων

Άσκηση ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, εντός της σήραγγας Κνημίδος, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσσαλονίκης θα διενεργηθεί την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, από την Νέα Οδό. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07.30 έως τις 18.00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στη σήραγγα Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας) με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων. Θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Τέλος, κατά τη σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο.
Όπως ενημερώνει η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk