• Αναζήτηση
 • Επίσκεψη Δ. Βίτσα για το προσφυγικό στη Λέσβο σήμερα Πέμπτη

  Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη στη Λέσβο, προκειμένου να έχει επαφές με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και να λάβει μέρος σε ενημερωτική σύσκεψη για τη μετανάστευση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίσκεψη στα νησιά που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν περισσότερο το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα από τα εδάφη της Τουρκίας θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

  Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βίτσας θα βρεθεί την Πέμπτη στη Λέσβο, όπου θα έχει αρχικά συναντήσεις με εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια θα πάει στη Μόρια όπου θα πάρει μέρος σε ενημερωτική σύσκεψη.

  Στη συνέχεια, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα συναντηθεί με εκπροσώπους των γειτονικών στον καταυλισμό χωριών Παναγιούδα και Μόρια, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα του θα επισκεφθεί και το δημοτικό καταυλισμό στον Καρά Τεπέ.

  Παράλληλα, την Παρασκευή ο κ. υπουργός θα επισκεφτεί τη Χίο και τη Σάμο, ενώ θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στα νησιά που λειτουργούν Κέντρα υποδοχής και Ταυτοποίησης, επισκεπτόμενος την Κω και τη Λέρο το Σαββατοκύριακο.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk