• Αναζήτηση
 • Αυγενάκης: Το κέντρο της Αθήνας δεν ζει σε περιβάλλον ασφάλειας

  Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας άσκησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας άσκησε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, καλώντας την να αναλάβει τις ευθύνες τις για τα περιστατικά ανομίας που συμβαίνουν όλο και συχνότερα.

  Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «άλλο ένα περιστατικό βίας από τα «γνωστά – άγνωστα» παιδιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάνουν επαναστατική γυμναστική επιτιθέμενοι με μπογιές σε ιερό ναό στο κέντρο της Αθήνας», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τους συνήθεις «»γνωστούς-άγνωστους» που η Αστυνομία συλλαμβάνει και η κυβέρνηση με εντολές της, αφήνει ελεύθερους».

  «Επιτέλους, η κυβέρνηση που έχει παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία, ας αναλάβει τις ευθύνες της, διότι εδώ και καιρό κανείς πλέον, δεν ζει σε περιβάλλον ασφάλειας, ευνομούμενης Πολιτείας και κράτους δικαίου» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk