• Αναζήτηση
 • Σε βόμβα μετέτρεψαν το ΑΤΜ ληστές στην Αγία Παρασκευή

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ενα ΑΤΜ που επιχείρησαν να ληστέψουν ανατινάζοντάς το, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας στην Αγία Παρασκευή. Από το πρωί μια ολόκληρη γειτονιά αποκλείστηκε καθώς οι ληστές άφησαν στη μέση τη δουλειά για άγνωστο λόγο και μετέτρεψαν το μηχάνημα συναλλαγών σε… βόμβα καθώς υπήρχε κίνδυνος έκρηξης

  Στο σημείο υπάρχει μια φιάλη καλώδια και μια μπαταρία, ολόκληρη η συνδεσμολογία δηλαδή που ουσιαστικά έχει μετατρέψει το ΑΜΤ σε μια πραγματική βόμβα και οι ειδικοί φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει ανάφλεξη. Έτσι η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο.

  Πιθανότατα οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από κάποιον περιστατικό. Είχαν βάλει στο στόχαστρο το ΑΤΜ τράπεζας στην περιοχή Κοντόπευκο, κοντά στο μέγαρο της ΕΡΤ.

  Όλα δείχνουν ότι είχαν προετοιμάσει την έκρηξη, παροχετεύοντας υγραέριο στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

   Όσο το αέριο μένει μέσα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης και έκρηξης και έτσι οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν την πρόσβαση.

  Πρόκειται για συνήθη πρακτική ληστείας όπου τινάζουν στον αέρα όλο το μηχάνημα και κλέβουν το περιεχόμενό του.

  Κοινωνία