• Αναζήτηση
 • Με δεκάδες ράντζα και χωρίς μαγνητικό τομογράφο το «Αττικόν»

  Έως και 100 ράντζα αναπτύσσονται καθημερινά στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Έως και 100 ράντζα αναπτύσσονται καθημερινά στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν».
  «Ράντζα δεν υπάρχουν μόνο στην εφημερία, αλλά σε κάθε νοσηλεία, καθημερινά», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Ρίζος.
  «Εκτός από τα 600 κρεβάτια, κάθε μέρα αναπτύσσονται στους διαδρόμους άλλα 80 έως 100 ράντζα. Υπάρχουν στιγμές στις εφημερίες που μπορεί να αναπτυχθούν και 130 ράντζα. Κάθε εφημερία ξεκινά ουσιαστικά χωρίς άδεια κρεβάτια», προσθέτει.

  Χωρίς μαγνητικό τομογράφο

  Χωρίς μαγνητικό τομογράφο λειτουργεί το «Αττικόν». Το μηχάνημα που υπάρχει στο Νοσοκομείο βγήκε σε αχρηστία πριν από τέσσερα χρόνια, καθώς η εταιρεία έπαψε να κάνει το σέρβις. Εδώ και τρία χρόνια το Νοσοκομείο αναμένει να έλθει νέο μηχάνημα.
  Τα παραπάνω θέματα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα τα συζητήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
  Να σημειωθεί ότι εκείνες τις ώρες (1 μμ έως 3 μμ) θα κάνουν στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας με αιτήματα:
  – Αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κλινών του ΕΣΥ στα Νοσοκομεία της Αττικής.
  – Άνοιγμα των κλειστών Νοσοκομείων (πχ Λοιμωδών).
  – Άμεσες προσλήψεις γιατρών – νοσηλευτών.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk