Κοινές πολιτιστικές δράσεις ΕΛΤΑ – Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Συμφωνία «πολιτιστικής» συνεργασίες υπογράφηκε εχθές, Δευτέρα, μεταξύ των ΕΛΤΑ και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Συμφωνία «πολιτιστικής» συνεργασίες υπογράφηκε εχθές, Δευτέρα, μεταξύ των ΕΛΤΑ και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Η συμφωνία θέτει το πλαίσιο συνεργασίας για την ανάδειξη των πολιτιστικών δράσεων των δύο συμβαλλομένων και εγκαινιάζεται στις 12 Μαρτίου 2018, με τη συνδιοργάνωση της έκθεσης «Κώστας Ι. Σπυριούνης – Γραμματόσημα» στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συμβάλλουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού προς τιμήν του ζωγράφου Κώστα Ι. Σπυριούνη διαθέτοντας στο Δήμο τα 21 έργα του από τις Αναμνηστικές Σειρές γραμματοσήμων «Έλληνες Ηθοποιοί» και «Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι» με σκοπό να αναδειχθεί η τέχνη της δημιουργίας γραμματοσήμων.
Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει τη συνέχεια κοινών πολιτιστικών δράσεων των δυο μερών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού 2018.
Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛ.ΤΑ. κ. Ιωάννης Ζαρολιάγκης και ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της Διοίκησης των ΕΛΤΑ, παρουσία της προέδρου του ΔΣ ΕΛΤΑ κυρίας Ευφροσύνης Σταυράκη, του γενικού εμπορικού διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Σιάνου και του διευθυντή Φιλοτελισμού κ. Γεωργίου Ντζούρα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk