• Αναζήτηση
 • Σε νέα αποχή από τα καθήκοντα του ο πρύτανης του ΔΠΘ

  Σε νέα απόφαση αποχής από τα διοικητικά καθήκοντα του πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθ. Καραμπίνη, θα προχωρήσει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία γινόταν δεκτή η αίτηση του πρύτανη να επιστρέψει στα καθήκοντά του. 

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε νέα απόφαση αποχής από τα διοικητικά καθήκοντα του πρύτανη του
  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθ. Καραμπίνη, θα προχωρήσει ο
  υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία γινόταν δεκτή η αίτηση του πρύτανη να επιστρέψει στα καθήκοντά του. 

  Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προχώρησε σε αυτή την ενέργεια καθώς ενημερώθηκε για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στην αίτηση ακυρώσεως που είχε καταθέσει ο καθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης.

  «Ακολουθώντας την απόφαση του ΣτΕ, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου θα προχωρήσει σε εκ νέου έκδοση απόφασης, προκειμένου να τεθεί σε αποχή από τα διοικητικά του καθήκοντα ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητής Αθ. Καραμπίνης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

  «Η διασφάλιση της ακαδημαϊκότητας στο μεγαλύτερο συνοριακό Πανεπιστήμιο της χώρας αποτελεί βασική μέριμνα της Πολιτείας», υπογραμμίζεται.

  Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ ο κ. Καραμπίνης επανερχόταν στα καθήκοντά του μετά την αρχική απόφαση του υπουργού Παιδείας το 2017 να τεθεί σε καθεστώς αποχής από την άσκηση καθηκόντων του.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk