• Αναζήτηση
 • Προσφυγή κατά της αποστρατείας του ετοιμάζει ο ταξίαρχος των βλημάτων

  Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η αποστρατεία του ταξίαρχου Μ.Παπαδάκη, ο οποίος έφερε στο φως την σκανδαλώδη υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας. Ο ίδιος ο ταξίαρχος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να παραδώσει αμαχητί τα όπλα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η αποστρατεία του ταξίαρχου Μ.Παπαδάκη, ο οποίος έφερε στο φως την σκανδαλώδη υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας.

  Η αντιπολίτευση κατήγγειλε εκδικητική απομάκρυνση ενός ανώτατου αξιωματικού που υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον και καταλογίζει στην κυβέρνηση απόπειρα ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο ίδιος ο ταξίαρχος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να παραδώσει αμαχητί τα όπλα και -σύμφωνα με πληροφορίες- ήδη εξετάζει τις νομικές διαδικασίες για να προσβάλει την απόφαση.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ετοιμάζει προσφυγή κατά της απομάκρυνσής του από το Στράτευμα, καθώς θεωρεί -όπως λέει το περιβάλλον του- ότι η αποστρατεία του ήταν στοχευμένη.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk