• Αναζήτηση
 • ΙΧ εμβόλισε περιπολικά και φορτηγό στην Αθηνών – Λαμίας

  Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Οδηγός ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί σχεδόν μία ώρα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη εμβόλισε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν τοποθετηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για να ανακόψουν την πορεία του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν από τις 07.15 έως τις 08.40 της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

  Ένας 49χρονος κινούνταν με 130-150 χιλιόμετρα/ώρα με ένα αυτοκίνητο Opel Astra, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (είχε εισέλθει στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη κινούμενος προς Αθήνα) και αφού διένυσε μια απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων ακινητοποιήθηκε το όχημα του όταν προσέκρουσε σε δυο περιπολικά που είχαν σχηματίσει φραγμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

  Ο 49χρονος (εξετάζονται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα) εισήλθε στην Εθνική Οδό στον κόμβο του Βελεστίνου και άρχισε να κινείται ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

  Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και άρχισε η καταδίωξη του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για να αποφευχθεί σύγκρουση με διερχόμενα οχήματα να ακινητοποιηθούν πριν τα διόδια της Τραγάνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος πετούσε προς τους αστυνομικούς αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

  Αφού πέρασε χωρίς να κόψει ταχύτητα τα διόδια της Πελασγίας και της Αγίας Τριάδας σπάζοντας τις μπάρες και τελικά η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε πριν τα διόδια της Τραγάνας όπου περιπολικά είχαν σχηματίσει «φραγμό» στο οδόστρωμα. Τελικά έπεσε πάνω στα δυο από τα τρία περιπολικά στα οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ από θραύσματα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τραυματίστηκε ένας 44χρονος οδηγός φορτηγού που βρισκόταν έξω από το όχημα του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk