• Αναζήτηση
 • Καμίνης για επεισόδια στην Ερμού: Το λόγο τώρα έχει ο πρωθυπουργός

  Την καταδίκη του για τις επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών, σε καταστήματα στην Ερμού και στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας του Παντείου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι για μια ακόμη φορά, ουδείς συνελήφθη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την καταδίκη του για τις επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών, σε καταστήματα στην Ερμού και στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας του Παντείου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι για μια ακόμη φορά, ουδείς συνελήφθη. «Τον λόγο τώρα έχει μόνον ο πρωθυπουργός» τόνισε.

  Σε ανακοίνωση τους για το σπάσιμο των καταστημάτων της Ερμού, αναφέρουν ότι «η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου».

  Πατούλης: Να προστατευτούν οι πολίτες και οι περιουσίες τους

  «Η πρωτεύουσα της χώρας δεν μπορεί να παραδίνεται κάθε λίγο και λιγάκι στις ορέξεις βανδάλων, που τη μετατρέπουν σε πεδίο μάχης», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης.

  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες και τις περιουσίες τους.

  Επίσης, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, της ζητεί «να αναθέσει στις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες την ευθύνη αυτή».

  Χριστοφιλοπούλου: Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απλός θεατής

  Έντονη κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ασκεί και η αρμόδια βουλευτής της ΔΗΣΥ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

  «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρακολουθεί ως απλός θεατής τις επαναλαμβανόμενες πράξεις βίας και ανομίας των γνωστών «συλλογικοτήτων» που πλέον αποθρασύνθηκαν. Και μάλιστα παρά την πληροφόρηση που είχε γι’ αυτό» επισημαίνει σε δήλωσή της η κ. Χριστοφιλοπούλου κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι «δεν θέλει και δεν μπορεί να οργανώσει την πρόληψη και την καταστολή τέτοιων ενεργειών, εκθέτοντας πλέον τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.!»

  Η βουλευτής της ΔΗΣΥ αναρωτιέται «ποιος θα αποζημιώσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν», καταλήγοντας «για αυτούς δεν υπάρχει ίχνος πολίτικης ευθιξίας! Προφανώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν φτάνει να ανασχηματιστεί, πρέπει να φύγουν όλοι μαζί!»

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk