• Αναζήτηση
 • Για αθλιογράφους και στρατευμένη δημοσιογραφία έκανε λόγο ο Παν.Κουρουμπλής

  Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα της Novartis.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα της Novartis.

  Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής υποδοχής του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων  «Cosco Shipping Taurus»: «Εξακολουθούν οι αθλιογράφοι, η στρατευμένη δημοσιογραφία να επιτίθεται σε έναν άνθρωπο που τολμώ να πω ότι διαθέτει κρυστάλλινο πρόσωπο σε όλη αυτή τη διαχείριση».
  Τόνισε ακόμη ότι «ασχολούνται, αφού δεν βρίσκουν τίποτα άλλο, με μια ανώνυμη καταγγελία και επί της ουσίας για όποιον αναφέρεται και σε όποια περίοδο αναφέρεται είναι γελοία και να τη συζητά κάποιος που ξέρει γιατί συζητά, αν ξέρει να συζητά για το συγκεκριμένο θέμα».

  Και πρόσθεσε: «Η αθλιότητα έχει και όρια.Εγώ εκείνο που έχω να πω είναι ότι οι αποφάσεις που υπέγραψα στην περίοδο των 6 μηνών που ήμουν στο υπουργείο είναι αυτές που παγώνουν την αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στα φάρμακα, πράγμα που δεν είχε γίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Eπί 20 χρόνια οι πολυεθνικές παρακρατούσαν χονδροεμπορικό κέρδος όταν πουλούσαν απευθείας στα φαρμακεία και εγώ το κατέστησε πόρο του ΕΟΠΥΥ».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk