• Αναζήτηση
 • Στη Βουλή η κατάθεση του μεσάζοντος όπλων Β. Παπαδόπουλου

  Στη Bουλή αναμένεται να διαβιβαστεί η κατάθεση που έδωσε ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς ο φερόμενος ως μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, για την υπόθεση της αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη Bουλή αναμένεται να διαβιβαστεί η κατάθεση που έδωσε ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς ο φερόμενος ως μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, για την υπόθεση της αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε – ως μάρτυς – ότι διαθέτει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας.

  Το συγκεκριμένο σκέλος της υπόθεσης έρχεται να προστεθεί στη δικογραφία που έχει ήδη διαβιβαστεί στο Κοινοβούλιο, καθώς βασικός πρωταγωνιστής της είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Το Σώμα είναι αυτό που θα εξετάσει, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ως φυσικός δικαστής αν ο υπουργός έχει τελέσει το αδίκημα της απιστίας.  
  Ο μάρτυς κατέθεσε χθες πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι είχε κλητευθεί κατά το παρελθόν από την Εισαγγελία Διαφθοράς, χωρίς να εμφανιστεί τότε.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk