• Αναζήτηση
 • Novartis: Νέες καταθέσεις από τους προστατευόμενους μάρτυρες

  Νέος κύκλος καταθέσεων προστατευόμενων μαρτύρων άνοιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους εισαγγελείς Διαφθοράς που εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση για τον ρόλο μη πολιτικών προσώπων.

  Νέος κύκλος καταθέσεων προστατευόμενων μαρτύρων άνοιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς που εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση για τον ρόλο μη πολιτικών προσώπων.

  Ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, έδωσε συμπληρωματική κατάθεσε προσκομίζοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν τα στοιχεία αυτά αφορούν σε πολιτικά πρόσωπα ή σε πρόσωπα τα οποία δεν εμπίπτουν στον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

  Σε κάθε περίπτωση, αν τα νέα στοιχεία έχουν σχέση με πολιτικά πρόσωπα και αυτή η κατάθεση θα διαβιβαστεί αμέσως με βάση το Σύνταγμα στη Βουλή.

  Πάντως, δικαστικές πηγές, έλεγαν ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα εξεταστούν εκ νέου από την ομάδα των εισαγγελέων υπό την επικεφαλής Ελένη Τουλουπάκη, που διενεργούν την έρευνα για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

  Κοινωνία
  Helios Kiosk