• Αναζήτηση
 • Συμβολαιογράφοι κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για πλειστηριασμό

  Αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου άφησε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου σχετικά με διαμαρτυρία για πλειστηριασμό. Όπως τόνισε, είχαν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή ότι ο πλειστηριασμός είχε αναβληθεί.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου άφησε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος
  Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου σχετικά με διαμαρτυρία
  για πλειστηριασμό. Όπως τόνισε, είχαν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι
  από την περασμένη Παρασκευή ότι ο πλειστηριασμός είχε αναβληθεί.

  Συγκεκριμένα, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι «ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου τη δυσαρέσκεια τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης συλλογικότητες, πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, αφορά υψηλή οφειλή και είχε αναβληθεί καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

  »Να σημειωθεί επίσης ότι για την αναβολή είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί εν ευθέτω χρόνο.

  »Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον. Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται!»

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk