• Αναζήτηση
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ενίσχυση δρομολογίων σε Πάτρα και Ξάνθη για την αποκριά

  Σε ενίσχυση των δρομολογίων της προς την Πάτρα, προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν το Πατρινό Καρναβάλι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε ενίσχυση των δρομολογίων της προς την Πάτρα, προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν το Πατρινό Καρναβάλι αλλά και αυτό της Ξάνθης.


  Πάτρα

  Επιπλέον, από την Πέμπτη 15/02/2018 έως και την Τρίτη 20/02/2018 ενισχύονται τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο -Πάτρα και αντίστροφα.

  Για το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018 έχουν προγραμματιστεί έκτακτα βραδινά δρομολόγια τρένων. Παράλληλα, αυξάνονται οι χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας, ώστε οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες όλων των ηλικιών, να μετακινηθούν γρήγορα και οικονομικά από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού!

  Ειδικότερα, για το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018, δρομολογούνται έκτακτες αμαξοστοιχίες, με αναχώρηση από Άγιο Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στη 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στη 01:00 και στις 02:00.

  Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια θα μπορούν να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -τα δρομολόγια των οποίων το διήμερο θα είναι αυξημένα- με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα και οικονομικά.

  Ενίσχυση δρομολογίων και για την Ξάνθη

  Ενισχύονται τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη και αντίστροφα, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το καρναβάλι της Ξάνθης. Επιπλέον 219 θέσεις θα διατεθούν, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εκδρομέων, στο δρομολόγιο 90 από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, και αντιστοίχως στο δρομολόγιο 601Α από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018.
  Λόγω των εορταστικών ημερών, οι θέσεις στα συγκεκριμένα δρομολόγια είχαν ήδη εξαντληθεί. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε αύξηση των διαθέσιμων θέσεων στις δυο αμαξοστοιχίες, που ξεκινούν η μεν πρώτη στις 16.01 από Θεσσαλονίκη, η δε από την Ξάνθη στις 16.52, για να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στο Ξανθιώτικο καρναβάλι.

  Προορισμοί με το τρένο για τα καρναβάλια της Β. Ελλάδος

  Οι εκδρομείς μπορούν να μεταβούν με τον σιδηρόδρομο και στα φημισμένα καρναβάλια της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου. Όποιο προορισμό κι αν επιλέξουν, μπορούν να διασκεδάσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού και να συμμετάσχουν στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk