• Αναζήτηση
 • ΣτΕ: Στις 22 Φεβρουαρίου η αίτηση αναστολής του τούρκου αξιωματικού

  Στις 22 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί στο Τμήμα Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής για τον έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.

  Στις 22 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί στο Τμήμα Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής για τον έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, του  συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.
  Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου προσδιόρισε την ημερομηνία, ενώ έγινε γνωστό ότι η κυρία αίτηση (προσφυγή) για τον ίδιο τούρκο αξιωματικό προσδιορίστηκε να συζητηθεί στην  Ολομέλεια  του ΣτΕ την 4η Μαΐου 2018.
  Τόσο στην περίπτωση της αναστολής, όσο και της κυρίας αίτησης η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου θα συνεδριάσει υπό τον  πρόεδρο της Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή  τον σύμβουλο  Επικρατείας Διομήδη  Κυριλλόπουλο.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk