• Αναζήτηση
 • Ραντεβού του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια της Ευελπίδων

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της κυβέρνησης εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων θα πραγματοποιήσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων το ΠΑΜΕ, στις 20 Φεβρουαρίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων θα πραγματοποιήσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων το ΠΑΜΕ, την ημέρα θα δικάζονται 35 στελέχη του.

  «Όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 20 Φλεβάρη στις 11.30 π.μ.» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και τονίζει ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την καταστολή και τις διώξεις εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων που δεν σκύβουν το κεφάλι».

  «Σε αυτή τους επίθεση, θέλουν να προλάβουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων και αφού το καρότο του ΣΥΡΙΖΑ περί «δίκαιης ανάπτυξης» και άλλα «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» δεν πιάνουν τόπο όπως πριν, επιστρατεύεται και το μαστίγιο» υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ, συμπληρώνοντας ότι η δίκη των 35 στελεχών του είναι «έχει ξεκάθαρο στόχο να συντηρήσει το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας που θέλουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείο στους χώρους δουλειάς».

  «Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν για ακόμη μια φορά τη μαζική καταδίκη τους ενάντια στην ποινικοποίηση της οργάνωσης και της δράσης των εργαζομένων και των συνδικάτων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk