• Αναζήτηση
 • Τι ισχυρίστηκε ο 29χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

  Αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 29χρονος από τη Δάφνη που συνελήφθη την Τρίτη για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών και την παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. «Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 29χρονος από τη Δάφνη που συνελήφθη την Τρίτη για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών και την παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. «Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

  «Χωρίς τη θέλησή τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ» υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά όχι ότι βίασε τις δύο ανήλικες.

  Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών τα είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα και είχε συναντηθεί μαζί τους κάποιες φορές τις οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ δηλωμένος χρήστης, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό» ανέφερε ο ίδιος.

  Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επιθυμούσαν να συνευρεθούν μαζί του και τον πίεζαν. «Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα» ανέφερε.

  Ευρήματα στο σπίτι της Δάφνης

  Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 29χρονου στην Δάφνη βρήκαν και κατάσχεσαν 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (λεγόμενη και «κοκαΐνη των φτωχών»), δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, έναν φορητό υπολογιστή, μια ψηφιακή μηχανή και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.

  Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι ανήλικες στις αστυνομικές αρχές ο κατηγορούμενος άνοιξε τον υπολογιστή και κατέγραφε τις σεξουαλικές του πράξεις.

  Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση

  Η 15χρονη μαθήτρια, που διέμενε σε στέγη νεότητας ήταν αυτή που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι στην Δάφνη όπου έμενε ο 29χρονος. Οι υπεύθυνοι του χώρου όπου έμενε το κορίτσι ανησύχησαν όταν εκείνο έλειπε για ώρες και ενημέρωσαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα ένα περιπολικό την εντόπισε σε ένα παγκάκι στα Νότια προάστια σε πολύ άσχημη κατάσταση.

  Οι πληροφορίες που έδωσε η ανήλικη στις αρχές για την δράση του κατηγορούμενου και τις ναρκωτικές ουσίες που εκείνος έδωσε στα κορίτσια οδήγησαν στην σύλληψη του.

  Σύμφωνα με τις καταθέσεις των κοριτσιών ο 29χρονος είχε έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου με την 16χρονη κοπέλα, με την οποία κανόνισε συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποία της χορήγησε και τις ναρκωτικές ουσίες. Στη συνέχεια εκείνη του σύστησε και την συμμαθήτριά της και πήγαν στο σπίτι του και οι δύο μαζί.

  Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου καθώς αναζητούν πληροφορίες και για άλλες ανήλικες κοπέλες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από  τα αρχεία που βρήκαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή υπάρχει το ενδεχόμενο να είχε προσεγγίσει με τον ίδιο τρόπο άλλα έξι κορίτσια.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk