• Αναζήτηση
 • Γνωστοί αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν δόκιμο της σχολής Ευελπίδων

  Στην Ασφάλεια προσήχθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα δύο αντιεξουσιαστές, γνωστοί στον αναρχικό χώρο, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση και ξυλοδαρμό εύελπι στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην Ασφάλεια προσήχθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα δύο αντιεξουσιαστές, γνωστοί στον αναρχικό χώρο, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση και ξυλοδαρμό εύελπι στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Η επίθεση είχε γίνει από τρεις άνδρες που αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός είναι δόκιμος της Σχολής Ευελπίδων, παρά το γεγονός ότι φορούσε πολιτικά.

  Φαίνεται να τον αναγνώρισαν από την τσάντα που κρατούσε και του επιτέθηκαν μπροστά στα μάτια των επιβατών, την ώρα που ο συρμός ήταν σε κίνηση.

  Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά είχε δώσει τις περιγραφές αυτών που τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο και να αναζητείται ο τρίτος.

  Διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό δίνουν αντεξουσιαστές με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα λέγοντας για τον εύελπι ότι ενώ «βρισκόταν σε συρμό του μετρό στην γραμμή Αγία Mαρίνα-Aεροδρόμιο, την ώρα που ο συρμός σταματούσε στην στάση Κατεχάκη, προκάλεσε αντιφασίστες που βρισκόταν στον σταθμό φωνάζοντας «αίμα τιμή» και επαναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά την ίδια φράση εισέπραξε τα δέοντα.»

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk