• Αναζήτηση
 • Συνεχίζεται η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας

  Το σχέδιο του δήμου Αθηναίων για την πεζοδρόμηση του Εμπορικού Τριγώνου συνεχίζεται με δύο ακόμη δρόμους να μετατρέπονται σε πεζόδρομους. Συγκεκριμένα, από σήμερα δεν θα επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων στους δρόμους Αβραμιώτου και Καρόρη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το σχέδιο πεζοδρόμησης του Εμπορικού Τριγώνου συνεχίζει ο δήμος Αθηναίων προσθέτοντας δύο ακόμα δρόμους όπου απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων. Συγκεκριμένα, σε δρόμους αποκλειστικά για πεζούς μετατρέπονται οι Αβραμιώτου και Καρόρη.

  Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούν να στρίβουν από την οδό Βορέου δεξιά προς την οδό Καρόρη και από την οδό Αγίας Ειρήνης δεξιά προς την οδό Αβραμιώτου.

  Θυμίζουμε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες, ο δήμος Αθηναίων έχει πεζοδρομήσει οκτώ δρόμους, στο Εμπορικό Τρίγωνο: τις οδούς Βύσσης, Καϊρη, Αγάθωνος, Καρόρη (εως Βορέου), Πολυκλείτου, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Νικίου που λειτουργούν πλέον ως πεζόδρομοι.

  «Οι πεζοδρομήσεις που έχουμε κάνει έως σήμερα στο Εμπορικό Τρίγωνο δίνουν νέα ώθηση σε μία πολύ σημαντική περιοχή του κέντρου» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «οι εργασίες αποκατάστασης έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και των επισκεπτών που γίνονται ολοένα και περισσότεροι».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk