• Αναζήτηση
 • Δύο Ανθυπαστυνόμοι εμπλέκονται σε ληστεία με θύμα πρόσφυγα από Συρία

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Δυο αστυνομικοί εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, σε βάρος υπηκόου Συρίας.
  Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε την 5 Φεβρουαρίου σε βάρος 47χρονου υπηκόου Συρίας.
  Ειδικότερα το θύμα, που μόλις είχε αφιχθεί από τη Γερμανία στη χώρα μας, οδηγώντας αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα, ακινητοποιήθηκε από άτομα που φορούσαν στολές οι οποίες προσομοίαζαν σε αστυνομικές.
  Οι δράστες με την απειλή όπλων, έδεσαν και μετέφεραν τον υπήκοο Συρίας σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.
  Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση 32χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Ρωσία και δύο Ανθυπαστυνόμοι, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.
  Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
  Κοινωνία