• Αναζήτηση
 • Για ένα κουτί μπύρας το αιματηρό συμβάν με δύο τραυματίες στην Καλλιθέα

  Για ένα πεταμένο κουτί μπύρας που … λέρωσε ένα παντελόνι φέρεται να υπήρξε - σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. - το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε Αλβανούς, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, κοντά σε παιδική χαρά.

  Για ένα πεταμένο κουτί μπύρας που … λέρωσε ένα παντελόνι φέρεται να υπήρξε – σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. – το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε Αλβανούς, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, κοντά σε παιδική χαρά.
  Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός από σφαίρες δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
  Τα δύο άτομα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και φρουρούμενα.
  Σύμφωνα με τις αρχικές μαρτυρίες που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ λίγη ώρα πριν την ένοπλη επίθεση, ένα ζευγάρι Αλβανών καθόταν δίπλα από το παγκάκι των δύο αλλοδαπών που πυροβολήθηκαν. Ο άντρας έπινε μία μπύρα και ακολούθως πέταξε και κλώτσησε το κουτί – πιθανόν θυμωμένος από την εξέλιξη της συζήτησης με την φίλη του – προς την πλευρά που κάθονταν η παρέα των ομοεθνών τους.
  Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες οι τελευταίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και να βρίζουν τον άντρα που κλώτσησε τη μπύρα. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός φέρεται τότε να απομακρύνθηκε μαζί με την κοπέλα και σύμφωνα με μαρτυρίες «πιθανόν επέστρεψε φορώντας κουκούλα και μαύρα ρούχα και πυροβόλησε εναντίον αυτών που τον είχαν βρίσει»
  Ωστόσο η ΕΛ. ΑΣ. εξετάζει κι άλλες πτυχές του συμβάντος.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk